catering zoetermeer

#1 catering Zoetermeer en omstreken

Catering Zoetermeer

Bij Foodie is de #1 Cateraar van Zoetermeer voor zowel particulieren als voor bedrijven!

Zomerse cocktails

Catering zoetermeer

Bij Foodie is gestart in de catering branche. Wij hebben hier dan ook al ruim 7 jaar ervaring in en laten ons nog steeds graag uitdagen. Wij hebben ervaring met o.a. BBQ catering, lunch catering en receptie catering. Wij zijn volledig zelfvoorzienend en kunnen dan ook op iedere willekeurige plek catering verzorgen. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij volledig kunnen ontzorgen en dat wij met iedere situatie uit de voeten kunnen. Vaste catering-klanten waarderen ons om de continuïteit van kwaliteit van zowel presentatie, aanbod als ook versheid en professionaliteit. Afspraak is afspraak en wij doen er alles aan om verwachtingen te overtreffen.

Lunch catering

Vanuit onze lunchroom in Zoetermeer verzorgen wij dagelijks lunches op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 10 personen. Wij bieden geen standaard pakketten aan omdat wij geloven in maatwerk. Je kunt bij ons je wensen doorgeven waar wij vervolgens een mooi voorstel mee maken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Onze ervaring in lunchcatering helpt ons altijd tot een mooi aanbod te komen en wij denken altijd met je mee. Of je nu op zoek bent naar een assortiment luxe belegde sandwiches, maaltijdsalades, verse soepen of smoothies, wij helpen je graag. Uiteraard zijn dieetwensen geen enkel probleem en bieden wij zowel vegetarische lunch als een vegan lunch.

Luxe broodjes
Borrelplank

Borrel & receptie catering

Wij hebben borrelplanken maken naar een hoger plan getild! Niks vervelender dan tijdens een borrel een mooi glas wijn of een ijskoud biertje te drinken in combinatie met borrelnootjes of een blokje jonge kaas… Wij zorgen voor ijskoude Italiaanse biertjes, lekkere borrel wijnen en goed gevulde borrelplanken. Mooie vleeswaren, luxe kazen, vers gebrande noten, vijgen, lekker olijven, crispy flatbread en de beste dips. Dat is in ónze ogen de enige goede manier om een borrel te hosten. Wil je je gasten nóg meer verwennen, dan bereiden wij op locatie de beste finger(licking good)food!

BBQ catering

BBQ’en vinden wij enorm leuk om te doen! Omdat dit vaak gepaard gaat met lekker weer, ijskoude drankjes en gezellige muziek! Wij zijn niet van grote stukken vlees en rokende smokers, wij zijn van de all night finger food. Wij nemen onze houtskool gestookte kamado’s mee en maken hier de hele avond de lekkerste gerechtjes van! Terwijl iedereen gezellig staat te kletsen, een dansje doet of nog een wijntje neemt, lopen wij rond met de lekkere spiesjes, broodjes hamburger, loaded nacho’s, vispakketjes en desserts. Wij presenteren de smakelijkste salades met mooi brood en dips op onze stoere buffetten zodat gasten dit zelf naar wens kunnen nemen. Wij verzorgen de drankjes graag voor je, maar andere invullingen zijn altijd bespreekbaar! Wij maken graag een voorstel op maat voor je. Onze all-in BBQ prijs is vanaf 39,50 euro p.p. en al mogelijk vanaf 20 personen.

Bijeenkomst
Terras

Besloten feestje

Heb je wat te vieren, wil je gewoon een feestje geven of wil je een andere besloten bijeenkomst organiseren dan bieden wij onze ruimte buiten de openingstijden van de lunchroom aan. Dus ook in het weekend kun je van onze lunchroom en terras gebruik maken met je besloten gezelschap. Omdat onze lunchroom knus is ingericht en verschillende hoekjes heeft is het ook bij een kleinere groep gezellig. Op onze locatie zijn alle invullingen bespreekbaar. Wij kunnen een lunch, high tea, aangeklede borrel, BBQ of diner verzorgen. Wij hebben tot 65 zitplekken, voor een borrel waar je gasten blijven staan, zorgen wij voor meer bartafels en kunnen er ongeveer 80 personen binnen. Bij lekker weer en in combinatie met het terras zijn grotere groepen in overleg ook mogelijk.

Referenties

Wat een heerlijke high tea kregen wij voor onze bruiloft. van zoet tot hartig, alles was lekker! Goede service, op tijd werd zelfs alles gratis bij onze thuis bezorgd, en waren zelfs voor mijn gluten intolerantie gluten vrije hapjes meegebracht.  Een heerlijke start van onze prachtige dag. Ik raad jullie dan ook aan iedereen aan, bedankt!!

★ ★ ★ ★ ★

Chantal Veninga

Davy en zijn team gaan voor kwaliteit en denken altijd mee. Het Techniek Innovatie Huis vraagt ze graag bij partijen die kritisch zijn op de presentatie en uitvoering. Da’s geen probleem voor Bij Foodie!

★ ★ ★ ★ ★

Sebastiaan Bliemert – ROC Mondriaan

Mede dankzij hun smaakvolle invulling zijn de event een groot succes!

★ ★ ★ ★ ★

Lucienne Ottens -ABN AMRO

Voorbeelden catering

Verwachtingen overtreffen, daar gaan we voor!