Lunchroom Zoetermeer

Lekker lunchen in Zoetermeer!

Wij zijn een nieuwe lunchroom in Zoetermeer. Bij ons kun je genieten van een goede kop koffie, lekkere sandwiches, salades en sweets. Je bent ook van harte welkom met je laptop of voor een informeel overleg met klanten of collega’s want ook een werklunch in Zoetermeer is bij ons mogelijk.

Interieur

Bij Foodie lunchroom

Onze lunchroom is easy-going. We hebben relaxte banken en lekkere fauteuils om in neer te ploffen. We hebben bar-tafels waar je lekker met je laptop aan kunt werken en hoekjes waar je je even kunt terugtrekken om één van onze Foodie tijdschriften te lezen of te overleggen met een klant. In de zomer hebben we een lekker terras waar je op de picknick banken tijdens de lunch van de zon kunt genieten. Door onze volledige glazen pui is er altijd lekker veel licht binnen waar al onze planten ook enorm van genieten. Wij doen er alles aan om je bij ons thuis te laten voelen in een relaxte en ongedwongen sfeer.

Gezonde werklunch

Wij verzorgen in de ochtend een goede kop koffie voor je of een lekkere verse munt- of gemberthee. Ben je vanochtend al vroeg begonnen dan ben je misschien al wel toe aan zo’n lekkere Rocky Road koek, hierna kun je nog wel even door! Tijdens de lunch verwennen wij je met kneiterverse broodjes en de lekkerste verse smoothies. Maaltijdsalades in de zon of verwen jezelf met zo’n lekkere wafel met gerookte zalm of Serranoham. Heb je zin in iets warms dan hebben we de beste omeletten en tosti’s van zuurdesembrood. Zet iedere donderdag ook vast in je agenda want dan gaat bij ons de kamado BBQ aan, waar we de lekkerste hotdog’s van Zoetermeer op maken!

Kom je met een grotere groep (10+) dan kun je ook gebruik maken van onze bestellijst. Hiermee kun je vooraf je bestelling doorgeven. Op deze manier hoef je minder lang te wachten op je bestelling als je bij ons komt lunchen!

Sandwich omelet
Sandwich zalm

Lunch To Go

Heb je niet zoveel tijd maar wil je wel lekker lunchen? Je kunt bij ons ook direct online een bestelling plaatsen. Wij zorgen dat deze na ongeveer 20 minuten voor je klaar staat. Je kunt zelf online aangeven of je de lunch bij ons op eet of liever meeneemt voor onderweg. Wij pakken de lunch dan voor je in zodat je hem direct kunt meenemen. Betalen doe je online, dus ook dat is lekker makkelijk!

Menukaart

Kom vast in de sfeer en bekijk onze menukaart online. Om je een beetje op weg te helpen verklappen wij wat ónze favorieten van de kaart zijn! Evie eet het liefst de hele dag wentelteefjes, Lindsey mag je wakker maken voor Loaded fries Japanse crispy chicken en Davy kan de wafel met zalm niet weerstaan! Wij drinken zoiezo iedere vrijdag samen een verse smoothie, goed voor de vitamientjes!

Smoothies
Sparen

Spaarkaart

Wat ook leuk is, is dat je bij ons kunt sparen voor de lekkerste items van onze kaart! Voor iedere 7,50 euro die je bij ons besteed ontvang je een stempel. Bij 5 stempels krijg je al iets lekkers helemaal gratis! Je kunt zelf kiezen of je de 5 stempels gebruikt óf doorspaart voor 10 of zelfs voor 20 stempels! Waar je voor spaart vind je bij ons in de lunchroom en wisselen we regelmatig! Vergeet dus niet te laten stempelen!