Reserveren of offerte aanvragen

Je kunt een reservering voor onze lunchroom plaatsen óf een offerte aanvragen voor een catering opdracht.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hennie AartsenHennie Aartsen
16:30 27 Oct 23
Gezellig restaurant, leuke kaart en vriendelijke bediening.
CédricCédric
11:12 26 Oct 23
Vincent EllingerVincent Ellinger
12:57 24 Oct 23
Opzoek naar een lekkere lunch? Dan ben je BijFoodie aan het juiste adres! En de service is ook top!
Martijn de LangeMartijn de Lange
20:23 12 Oct 23
Prima eten. Wel vrij prijzig.
Maryn KoopmansMaryn Koopmans
12:23 11 Oct 23
Naomi LamensNaomi Lamens
10:40 16 Sep 23
By Foodie is een verstopt pareltje! De zaak is sfeervol ingericht, met uitzicht op oa een graffiti art gebouw. Je kunt binnen zitten maar ook buiten, heerlijk in de nazomer.Ik heb de high-tea genuttigd. Alleen de kwarktaart sprak me niet aan maar de rest was lekker. Alles is met zorg bereid en de high-tea heeft een goeie variatie aan smaken.*Er kan rekening gehouden worden met dieet wensen.Sommige hapjes waren wat groot, dit had kleiner gekund. Duidelijk is dat je niet met honger weg gaat!Het personeel is vriendelijk, geduldig en ze denken met je mee.Het toilet is een trap op en in een lobby met liften. Toilet is netjes.Parkeren is gemakkelijk, genoeg gratis parkeerplekken, inclusief invalide parkeerplekken.Eind de lunch wordt het aanzienlijk drukker in de zaak. Mede omdat personeel van bedrijven in het gebouw er ook komen lunchen.
Wils van VlietWils van Vliet
06:30 14 Aug 23
Leuke lunchroom op een ietswat saaie, lelijke locatie, vlakbij Rokkeveen (aan de overkant). Maar als je binnen zit, merk je daar niets van en geniet je van een heerlijke koffie in een gezellige huiskamer.
Leyda KokLeyda Kok
14:44 16 Feb 23
Gezellig sfeer. Heerlijk lunch genomen.Vriendelijk personeel.
Suzanne KantSuzanne Kant
12:02 27 Jan 23
Heerlijke cozy Coffee met royale topping.Wentelteefjes lekker,maar niet veel meerwaarde van het suikerbrood. Dat was niet goed te proeven. Jammer dat de kaneelbroodjes op waren al aan het eind van de ochtend. Die had ik graag willen proeven.Tentje met hele leuke moderne,maar knusse sfeer. Vriendelijke bediening.Wij komen hier graag terug.
Kim PronkKim Pronk
12:22 19 Jan 23
Heerlijk gegeten, ik had een broodje kip teriyaki, was echt superlekker. mn vriendin had carpaccio....1 aandachtspuntje ; we waren de enige in de zaak, maar moesten uiteindelijk zelf vragen of we wat konden bestellen.
ViavierViavier
14:42 01 Apr 22
Dit zaakje zit een beetje verstopt bij de Mandelabrug, je moet het net weten. Relaxte sfeer, mooi modern en toch knus ingericht. Wij vonden het broodje kip piri piri prima en de loaded fries met Japanse crunchy chicken heel lekker. De bediening is heel vriendelijk.
N HoogstratenN Hoogstraten
20:03 18 Feb 22
Heerlijke en gezellige high tea gedaan bij bijfoodie. Lekkere broodjes, soepje, iets heerlijks van chocola, cheescake, en meer lekkers. Jus d orange erbij en de thee was top. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Al met al een leuke zaak om gezellig te eten.
js_loader

Adres

Boerhaavelaan 12
2713 HX Zoetermeer

Telefoon / Whatsapp

Openingstijden

Ma 11.00u – 15.00u

Di t/m Vr 10.00u -15.00u

Voor besloten groepen kunnen wij doordeweeks eerder open gaan of langer open blijven.


Weekenden zijn in overleg beschikbaar voor besloten feestjes of bijeenkomsten.

Tevreden gasten, daar gaan we voor!